POLITIKA PRIVATNOSTI

Internetska stranica i korištenje kolačića (cookies)

Udruga ROCK IN MAROF osobito poštuje privatni život posjetitelja i korisnika svoje Internet stranice(www.rockinmarof.hr).

Ova Politika privatnosti ujedno određuje prikupljanje i upotrebu osobnih podataka posjetitelja naše internetske stranice

Udruga ROCK IN MAROF i njena internetska stranica koristi kolačiće (cookies) i prikuplja automatski podatke koristeći kolačiće.

Obvezujemo se da Vaše osobne podatke nećemo koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nemamo Vašu suglasnost. Stranica. koristi Google analitiku koju uslugu pruža Google za praćenje i izvještavanje o prometu na internetskim stranicama.

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naše internetske stranice upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake internetske stranice ukoliko Vas na nju usmjerimo. Preporučujemo Vam da pregledate Pravila privatnosti za svaku internetsku stranicu koju posjećujete. Udruga ROCK IN MAROF ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili praksu internet stranice ili usluga treće strane.

Udruga ROCK IN MAROF pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela svoje internetske stranice (www.rockinmarof.hr) te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na našoj internetskoj stranici. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od Vaše strane ili od naše strane. Vaš raskid moguć je u bilo kojem trenutku i znači prestanak korištenja naše internetske stranice (lokacije) i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s naše internetske stranice (lokacije)

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene na našoj internetskoj stranici koriste se isključivo u skladu s ovom Politikom privatnosti, Općom Uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679 koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. te odredbama važećeg Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka.

JAVITE NAM SE

Za sve dodatne upite obratite nam se putem kontakt obrasca.